Min baggrund og erfaring

Jeg er uddannet musikpædagog fra Syddansk Musikkonservatorium i 2003, med speciale i stemmedannelse. Undervejs har jeg læst halvandet års stemmeteori hos Anne Rosing og et semester hos læge Jørgen Paulsen fra Det kgl. Teater på DKDM i København.

Siden min uddannelse har jeg taget kurser dels i Estill-modellen (Basiskursus I og II samt Belting) og hos Anne Rosing-Schow i VoiceEmbodiment. Igennem min uddannelse har jeg desuden fået undervisning efter Catrine Sadolins system, Komplet Sangteknik.

Fra 2003 har jeg været ansat som timelærer ved Syddansk Musikkonservatorium og Skuespillerskole i Esbjerg. Min undervisning har fokus på den tekniske side af sang. Altså: hvordan sikrer vi, at du som udøvende sanger ikke bliver begrænset i dit kunstneriske udtryk, fordi der er nogle sangtekniske ting, du ikke har styr på? Og hvordan får vi forankret din stemme i din krop?

Desuden har jeg været lærer følgende steder:

Rytmisk Konservatorium

Dansk Skuespillerforbund

Ishøj MGK

Guldborgsund MGK

Esbjerg MGK

diverse musik- og højskoler

Jeg underviser desuden privat.

I 2002 arbejdede jeg som voice-coach på kortfilmen Celestial Night af Michael Madsen. I 2005 har jeg været vejleder for specialestuderende på musikvidenskab på Aalborg UniversitetsCenter.

I efteråret 2012 udkom min bog “Stemmen som instrument” på Edition Wilhelm Hansen i Danmark. Den udkom i USA i 2017 hos Pacific Voice San Francisco og kan købes via Amazon.

Jeg har være speaker på COST 2103, Advanced voice function assessment in Europe flere gange og var dels speaker på og dels medlem af lokalbestyrelsen for World Voice Consortium Congress 2017, som blev afholdt i København i december 2017. Se mere på wvcc.org.