Min baggrund og erfaring

dsc6897Jeg er uddannet musikpædagog fra Syddansk Musikkonservatorium i 2003, med speciale i stemmedannelse. Undervejs har jeg læst halvandet års stemmeteori hos Anne Rosing-Schow og et semester hos læge Jørgen Paulsen fra Det kgl. Teater på Det kgl. Danske Musikkonservatorium i København.

Siden min uddannelse har jeg taget kurser dels i Estill-modellen (Basiskursus I og II samt Belting) og hos Anne Rosing-Schow i VoiceEmbodiment. Igennem min uddannelse har jeg desuden fået undervisning efter Catrine Sadolins system, Komplet Sangteknik.

Fra 2003 har jeg været ansat som timelærer ved Syddansk Musikkonservatorium og Skuespillerskole i Esbjerg. Min undervisning har fokus på den tekniske side af sang. Altså: hvordan sikrer vi, at du som udøvende sanger ikke bliver begrænset i dit kunstneriske udtryk, fordi der er nogle sangtekniske ting, du ikke har styr på? Og hvordan får vi forankret din stemme i din krop?

Desuden har jeg været lærer følgende steder:

Rytmisk Konservatorium

Dansk Skuespillerforbund

Ishøj MGK

Guldborgsund MGK

Esbjerg MGK

diverse musik- og højskoler

Jeg underviser desuden privat. I 2002 arbejdede jeg som voice-coach på kortfilmen Celestial Night af Michael Madsen. I 2005 har jeg været vejleder for specialestuderende på musikvidenskab på Aalborg UniversitetsCenter.

I efteråret 2012 udkom min bog “Stemmen som instrument” på Edition Wilhelm Hansen i Danmark. Den udkommer i USA i løbet af efteråret 2016.

Jeg har være speaker på COST 2103, Advanced voice function assessment in Europe flere gange og sidder i den lokale bestyrelse for World Voice Consortium Congress 2017, som afholdes i København i december 2017. Se mere på wvcc.org.